miercuri, 13 februarie 2013

Unghii mai nonconformiste :)

Astazi am avut placerea de a avea 2 cliente care se respectat. In ziua de astazi vad ca mai ales femeile cam uita sa mearga la un salon sau intr-o zona de relaxare menita special pentru ele. Suntem atat de preocupate cu munca si casa incat din pacate ne cam lasat deoparte micile noastre placeri. Ei bine nu si clientele mele de azi si le respect pentru asta. Inainte insa sa atasez pozele trebuie sa recunosc ca ambele au avut patul unghial foarte lat dar asta nu inseamna ca nu pot avea o manichiura frumoasa si ingrijita, asa ca va las in compania pozelor. Enjoy :)


Pe Minnie v-o dau ca bonus :)) 

sâmbătă, 9 februarie 2013

Culori vii ptr oameni frumosi

E deja sambata si nu stiu unde a fugit saptamana.Asta ador insa cand ai de lucru si cum oricum eu abia astept vara sper sa treaca timpul cat mai repede. Nu stiu pe la voi cum e dar in Cluj ninge ca-n povesti insa fara niciun rost :( Nu se asterne frumos pe copaci si pe iarba ci doar provoaca mai multe balti si mai multa mocirla de care unii soferi nu tin cont, asa ca sunt foarte binevoitori sa-ti faca cate un dus gratis la fiecare semafor :)) In alta ordine de idei va prezint cateva din modele de saptamana aceasta care sper sa va coloreze sufletul asa cum au facut-o ptr mine si clientele mele. Un weekend magic va doresc !
Enjoy





miercuri, 30 ianuarie 2013

Floricele intr-o zi ploioasa

Astazi nu am avut programari si pe o vreme ca asta inteleg si de ce, insa ca de obicei Murphy nu ma lasa sa plec de la salon pana nu-mi intra cea mai draguta clienta pe usa si uite asa m-a intors inapoi si bine a facut. Odata intrata clienta in salon a intrat si soarele la masa mea :) Asa ca vreau sa va prezint unghiutele de astazi ale Catalinei, dar am sa va pun si poze cu cateva design-uri facute azi cu gandul la valentine's day ca se apropie tare :)
Enjoy

va astept cu drag si pupici :)


marți, 29 ianuarie 2013

An nou...modele noi

Demult nu am mai reusit sa postez ceva pe blog dar daca i-am promis unei prietene(mersi Ella) iata ca am revenit si cu o noua postare :) La multi ani ca n-am apucat sa va spun si sper ca ati avut sarbatori magice in anul ce a trecut. Desi noul an are un numar "ghinionist" 2013 noua o sa ne poarte noroc asa-i? Trebuie sa fim optimisti si cu fruntea sus :) Datorita faptului ca nu am mai postat demult pe blog daca ar fi acum sa va arat toate modele facut pe anul acesta norocos nu mi-ar incapea intr-o pagina, insa promit ca de acum inainte la fiecare model nou sa revin cu o postare pe blog. Insa pana atunci vreau sa va las cu noua mea pagina de facebook unde puteti viziona toate modele de pana acum inclusiv cele specifice de sarbatori: dati click aici ---> Paty's Nails Facebook page si like la pagina sa ma urmariti indeaproape, dar ca sa nu las postarea fara nicio poza va atasez doua modele noi si dragute :)

Enjoy