luni, 26 martie 2012

Flowers on my nails :)

 Fiindca nu pot sa pornesc in lume cu o singura postare pe blog incerc macar sa le cuprind pe toate in cateva postari de inceput :) Azi va arat cateva dintre ultimele mele modele pe care le-am purtat cu mandrie in ultimele saptamani.
  Astept sugestii si critici si mai ales cerinte cu ce sa postez si cat de des. Nu prea stiu exact cum sa procedez fiind noua in lumea blogurilor dar daca vreti si tutoriale sau produse achizitionate sa-mi spuneti. Floricele sunt foarte simplu de facut, aveti nevoie de un punctator (sau varful unul pix) si apoi trasati cu o scobitoare sau cu un instrument de trasat linii pe fiecare petala pana in mijlocul florii, apoi in mijloc puteti sa mai punctati cu o alta culoare sau chiar sa adaugati pietricele colorate :)



2 comentarii:

  1. Lovely. Îmi plac foarte mult cele roșii, cu flori pe ele. Îmi aduc aminte de o pictură chineazească cu flori de cireș pe ea. I loove me some cherries. :X Keep up the good work. :) http://www.oneter.com/wp-content/uploads/2009/04/03/Cherry_vector_image.jpg

    RăspundețiȘtergere
  2. Mersi scumpa,those are my favourites too ;)

    RăspundețiȘtergere